Bröllopsfotograf Skåne, Wedding photographer Sweden » I love storytelling, details, creativity and the Golden hour

KEEP – fotografiska minnen för livet

Jag är så glad, tacksam, stolt och alldeles varm inombords över att jag har fått äran att komma med i en organisation som heter KEEP
Det är en helt ny, ideell organisation som är startad av fotografen Sandra ÅbergKEEP strävar efter att hjälpa familjer där en familjemedlem drabbats av en obotlig sjukdom genom att ge fotografiska minnen till familjerna, minnen som varar för evigt. Så här skriver jag i min presentation på sidan: 
Jag är stolt och glad över att få vara med i ett sådan värdefull organisation som KEEP, det är en ära att få vara en del av detta. Jag heter Anna Lauridsen, är 41 år och är fotograf. Det finns så många saker och ting i en människas liv som är värda att föreviga. Barn, familj, student, bröllop… Listan kan göras lång, endast fantasin sätter gränser. Det bästa med mitt jobb är att möta människor och hur deras liv berör mig, det är ett kall och en passion. Läs vidare… 
Vi vill gärna nå ut till så många som möjligt så att familjer som befinner sig i denna situation får vetskap om att vi finns och kan erbjuda dem denna möjlighet. Gilla gärna KEEP på FacebookHjälp oss att sprida information om KEEP, så att vi kan hjälpa fler familjer!

Keep -fotografiska minnen för livet!

Back to top
  • Sandra - Tack Anna för att du vill vara med och hjälpa!! 🙂 Du är underbar… <3ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*