Bröllopsfotograf Skåne, Wedding photographer Sweden » I love storytelling, details, creativity and the Golden hour

Efter Bröllopet Session – Att fotograferas efter bröllopet

Efter bröllopet session, kärleksporträtt, bröllopsporträtt, after wedding session, strand, farhult

Den senaste trenden inom bröllopsfotografering är att göra en Efter bröllopet session!

Denna fotografering, med dig och din partner i era bröllopskläder, kan äga rum allt från några dagar, till några år efter bröllopet. Det är aldrig för sent att boka er session! Men varför skulle ett par vilja ha en “Efter Bröllopet Session”?

Överväg dessa scenarier …

#1

Du vill ha en ursäkt för att bära klänningen igen, men du vill inte ha en “trash the dress” session.

#2

Du och/eller din partner har gått ner massor i vikt och önskar att ni hade gjort det innan den stora dagen.

#3

Ni har ett “Kvällsbröllop” under de mörka månaderna på året… Om ni då vill vara traditionella och inte se varandra innan bröllopet (en “First Look”) och ert bröllop är på kvällen under senhösten eller vintern, så insisterar jag nästan att denna session är en MÅSTE. Ni vill ha vackra porträtt av er två, men vi kan inte få läckra, mumsigt ljusa bilder i mörker!

#4

Ni hade inte möjlighet göra en “Golden hour fotografering” under bröllopskvällen på grund av tid, dåligt väder etc.

#5

Ni kanske vill ta era bröllopsporträtt på en “otillgänglig” plats och det finns varken tid eller är praktiskt möjligt att göra det på själva bröllopsdagen.

#6

Ni firar bröllopsdag och vill ha nya fina bilder! Denna session är en romantiskt stund tillsammans med den du älskar! Ta med en picknick korg med bubbel och snittar och gör det till en mysig upplevelse.

#7

Ni är på en stram budget så ni har en vän som tar bilder på er bröllopsdag, men ni vill verkligen vill ha en professionell som tar de viktiga porträtten.

#8

Ni vill ha en helt dokumentär fotografering under bröllopsdagen och ta porträtten en annan dag när ni inte behöver ta hänsyn till era gäster och tidsschema.

#9

Ni får tillbaka era bilder från er bröllopsfotograf, och ni hatar dem.

#10

Riktigt dåligt väder på bröllopet? Regn på en bröllopsdag är “Lycka” i vidskepelse men kanske “Otur” i fotografi. Om det regnar på er bröllopsdag och ni inte kan få de porträtt ni hade önskat så kan en “Efter session” vara lösningen. Och som något nytt i mina bröllopspaket så INGÅR en “Efter Bröllopet Session” om detta skulle hända mina egna brudpar!

På bröllopsdagen är vi ofta begränsade av en tidsplan. Ofta har man bröllopsgäster runt sig som tittar på eller en bröllopsplanerare som stressar!

Då kan det vara svårt att slappna av och känna sig riktigt bekväm, eftersom ni vet att ni måste skynda er och komma till minglet.

En “Efter bröllopet session” är den perfekta lösningen på detta.

Vi har mycket mer frihet och kan dessutom fota under den finaste tiden som kallas “Golden hour” och ligger på kvällen!

KONTAKTA MIG FÖR EN KOMPLETT PRISLISTA VIA KONTAKTFORMULÄRET OVAN ELLER DIREKT PÅ MAIL: anna[@]kullafoto.info

För Katarina och Andreas nedan, var det scenario #1, #6 och #9

Här ett urval av deras bilder från deras härliga, blåsiga session!

Efter bröllopet session, kärleksporträtt, bröllopsporträtt, after wedding session, strand, farhult Efter bröllopet session, kärleksporträtt, bröllopsporträtt, after wedding session, strand, farhult Efter bröllopet session, kärleksporträtt, bröllopsporträtt, after wedding session, strand, farhult Efter bröllopet session, kärleksporträtt, bröllopsporträtt, after wedding session, strand, farhult Efter Bröllopet Session - Att fotograferas efter bröllopet, kärleksporträtt, bröllopsporträtt, after wedding session, strand, farhult Efter bröllopet session, kärleksporträtt, bröllopsporträtt, after wedding session, strand, farhult Efter bröllopet session, kärleksporträtt, bröllopsporträtt, after wedding session, strand, farhult Efter bröllopet session, kärleksporträtt, bröllopsporträtt, after wedding session, strand, farhult

 • Emmy Phan - Hej Anna!

  Du har en otrolig talande att fånga kärleken på bild och tar väldigt fina bilder på dina kunder.
  jag undrar om du är tillgängligt den 2 september 2017 för ett asiatiskt bröllop i Göteborg?

  Har du någon prislista för bröllop?

  Mvh

  Emmy PhanReplyCancel

  • Anna - Hej Emmy! Grattis till det kommande bröllopet och varmt tack för din förfrågan! Jag hade mer än gärna dokumenterat er dag därför är jag ledsen att tala om att jag redan är bokad. Tips till dom ni känner som planerar bröllop är att boka bröllopsfotograf ungefär ett år innan för att säkra sin bröllopsfotograf. Om ni vill kan jag rekommendera några kollegor som jag både känner och vet är professionella. Min prislista ligger i högsäsong, mellan 14000kr (bara porträtt) och 35 000kr (heldag) på lördagar och jag rekommenderar endast kollegor i samma prisklass eftersom de levererar produkter och upplägg av lika hög kvalité och standard som jag gör och därför ligger i samma prissegment.

   Hör av er om det är intressant så ska jag gärna hjälpa er!

   Varma hälsningar
   AnnaReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*