Bröllopsfotograf Skåne, Wedding photographer Sweden » I love storytelling, details, creativity and the Golden hour

Boudoir Fotografering

Boudoir Fotografering

Från början var boudoir det något som efterfrågades i samband med bröllopet, som en morgongåva till sin blivande. Men det är för alla som vill ha fina bilder på sig själv eller för att ge till sin älskade i present. Eller bara för att man har lust och tycker att det är kul! Tanken är att bilderna ska spegla ditt vackraste jag och vara en härlig egoboost!

Bra ställen att plåta boudoir på är bland annat Grand Hotel i HelsingborgSavoy i MalmöKronovalls vinslott och Ystad Saltsjöbad.

Efter fotograferingen får du se bilderna i ett låst web galleri. Då kan du bestämma hur du vill ha dem levererade.

Vanligast är en vacker box där bilderna ligger som lösa printar.

Du ser exemplet nedan. 10 st av dig utvalda vackra Fine Art bilder på matt papper, monterade på en 2 mm tjock M-board och sprayade med en skyddslack. Bilderna ligger i svart silkespapper i en svart “läderbox” med svart silkesband.

Det går även att få bilderna i en vacker fotobok som jag designar. Priserna varierar beroende på tillverkare och material. Möjligheterna gränslösa vad gäller format, färger och material. Vi kan diskutera olika idéer och du kan få se prov.

Se fler boudoir bilder HÄR & HÄR

Kontakta mig så skickar jag mer information och en prislista!

 box, boudoir, morgongåva, annalauridsen, kullafoto

 • Amanda Widén - Skulle gärna vilja göra en sådan boudoir fotografering! Vi gifter oss den 2juli så gärna så snart som möjligt.. Vad ingår? Mvh AmandaReplyCancel

 • emelie stavenheim - Hej! Är intresserad av boudoir fotografering som morgongåva till min blivande man. Hur går det till och vad kostar det? Bor i malmö och bröllopet är den 13 aug. Finns det tid innan?
  Mvh emelie

  emelie.stavenheim@hotmail.comReplyCancel

 • Camilla Carenelli - Hej.
  Jag letade efter en morgongåva till min blivande man. Jag såg din hemsida och tycker det låter spännande. jag vill väl lite veta priset för fotografering och lite annat smått och gott.
  Vi ska gifta oss den 6/8-2016, så det är kanske lite ont om tid.
  Vänliga hälsningar CamillaReplyCancel

 • Sofie - Hej, jag har en önskan om att kunna ge min blivande man lite fina boudoir fotografier som morgongåva. Tycker det låter jättespännande och bilderna är ju fantastiska. Är intresserad av att veta lite om hur det går till, hur mycket det kostar och vad som ingår. Ha en bra dag. Vänligen SofieReplyCancel

  • Anna - Hej Sofia, jag mailade dig häromdagen! Kolla att det inte hamnade i din spamkorg! Mvh AnnaReplyCancel

 • Ida - Hej hej!
  Jag skulle så gärna vilja göra en boudoir till min blivande man. Vi gifter oss i slutet av oktober nu i år 🙂 Vi kommer att befinna oss i Malmö/Skanör flera veckor i sommar, kanske även över någon helg i vår.
  Vad kostar det?

  Vänliga hälsningar

  Ida LarssonReplyCancel

 • Sandra Andersson - Jag skulle gärna ha mer information om boudoirfotografering. Lite priser och vad som ingår!
  Tack på förhand
  SandraReplyCancel

 • Maria Simonsson - Hej,

  Jag ska gifta mig den 18/8 i år och börjar fundera på en boudoir-fotografering till morgongåvan. Jag förstår om jag är sent ute men skulle vilka veta lite mer hur du arbetar och prislista.

  Tack på förhand!

  Vänliga hälsningar
  Maria SimonssonReplyCancel

 • Ida Kornhall - Hej!

  Vi ska ordna en möhippa snart och undrar hur det ser ut för dig den 4 maj. Finns det möjlighet till en boudoir-fotografering då och vad skulle det kosta?

  Mvh IdaReplyCancel

 • Cecilia Svensson - Hej. Önskar pris för boudoir fotografering 🙂ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*