Bröllopsfotograf Skåne, Wedding photographer Sweden » I love storytelling, details, creativity and the Golden hour

I juli följde reportern Maria Werner och fotografen Mathilda Ahlberg med mig på ett bröllop för att dokumentera lite hur en bröllopsfotograf jobbar och hur en dag kan se ut! Det blev en regnfylld dag på vackra Sofiero slott, men det gjorde inget eftersom vi hade gjort att backup-plan vid regn. Så vigseln flyttades in i det anrika vinhuset och det blev verkligen sååååå fint! Och efteråt när brudparet var färdiga med grattiskramarna och vi hade tagit gruppbilderna, hade det nästan slutat regna. Det blev en jättefin artikel tycker jag! Hoppas ni också tycker det! Här kan ni se artikeln som publicerades i de skånska dagstidningarna!

bröllopsfotograf skåne bröllopsfotograf skåne bröllopsfotograf skåne bröllopsfotograf skåne bröllopsfotograf skåne bröllopsfotograf skåne bröllopsfotograf skåne bröllopsfotograf skåne bröllopsfotograf skåne

 

Back to top

Svensk mästare i dokumentärt bröllop!

Hej! Länge sen! Men sedan den 9 oktober, som var en galen dag, har jag haft så sjukt mycket att göra! Jag har inte ens hunnit uppdatera bloggen! Och jag undrar nästan fortfarande vad som hände den här dagen haha! Och det gjorde visst domarna också! De började nämligen fnittra i bakgrunden när samma fotografs namn kommer upp igen, igen och igen på prisutdelningen! Det som hände den dagen var, att jag vann titeln Svensk mästare i Dokumentärt Bröllop på Foto SM! Och dessutom vann jag hela prispallen, alltså även Silver-och Brons-medaljerna!🎉 Det här resultatet blev så mycket bättre än jag någonsin hade kunnat förvänta mig, speciellt eftersom det bara är andra gången som jag skickar in till den här tävlingen! Förra året skickade jag in till till Foto-SM för allra första gången, men då var det i kategorin Bröllop och då vann jag en Silver-medalj! Det var också STORT!
Jag vill också passa på att gratulera alla mina andra kollegor som fick pris och till alla som VÅGADE skicka in sina bilder till tävlingen, för det
är skitläskigt att exponera sig själv på det här sättet! Vi har otroligt många duktiga bröllopsfotografer i Sverige och jag är väldigt stolt över att många av dem inte bara är kollegor utan nära vänner. Det är också en stor trygghet att ha denna gemenskap, om man själv skulle bli sjuk och behöver hjälp eller ett bollplank.
Det är en otroligt fin sammanhållning och massor av kärlek i bröllopsbranschen!
Ett stort tack även till svenska SM-gruppen och alla domare från hela världen, som har lagt ner ett otroligt stort arbete för att dra runt denna tävling. Tack!
Ni kan se hela sändningen från prisutdelningen via länken nedan. Om ni inte vill se alla kategorier (tex. natur, mode, landskap.. ) med alla fantastiska bilder, utan bara dokumentärt bröllop där mina bilder är med, så kan ni börja titta omkring 56 minuter in i tidslinjen! LÄNK TILL YOUTUBE

Här är de tre bilderna som jag vann med! Överst är Guld, sen silver och brons!

Wedding Games

Svensk mästare bröllop dokumentär
Sparkling Moment
Svensk mästare bröllop dokumentär
Behind The Scenes
Svensk mästare bröllop dokumentär
Back to top

Drop-in Vigsel 2021 på Örenäs slott

Hej alla fina blivande brudpar! Den 13 maj , 4 juli & 15 oktober kommer jag att vara på Örenäs slott och då har ni chans att få ER STORA DAG dokumenterad av en professionell bröllopsfotograf!  Dessa dagar är till för er som vill säga ja till varandra med allt det underbara som hör ett bröllop till, men i en mindre skala. Detta erbjudande passar er som önskar om ett mindre bröllop eller er som skjuter upp er planerade bröllopsfest men fortfarande vill gifta er i år.

Information om bokning av tid, vigselförrättare, möjlighet att boka lunch, middag eller övernattning att fira med samt saker att tänka på i förväg osv. finns på slottets hemsida, se länk HÄR! 

Bröllopsfotograferingen sker inom de 30 minuter som ni har bokat hos Örenäs. Dvs. en snabb vigsel = fler porträtt!

Ni kan välja dokumentation av vigsel+porträtt eller bara porträtt.

Tycker ni att det är för stressigt? Då kan ni lägga till extra fototid i ett lugnare tempo.

Extra porträtt tider

4 Juli Morgonljus 7.30 – 8.00, 8.15 – 8.45,  9.00 – 9.30, 9.45 – 10.00

4 Juli Kvällsljus 16.30 – 17.15, 17.30 – 18.15, 18.30 – 19.15, 19.30 – 20.15, 20.30 – 21.30

15 oktober Morgonljus 7.30 – 8.15, 8.30 – 9.15, 9.30 – 10.15, 10.30 – 11.15, 11.30 -12.00

15 oktober Kvällsljus 17.30 – 18.15 (solen går ner 18.10)

Den först morgontiden eller den sista kvällstiden, är speciellt avsatta för er som vill ha bröllopsporträtt när ljuset är som vackrast, under den sk. Golden-hour. Det kommer att finnas möjlighet att köpa till fler bilder i efterhand om ni skulle önska det.

Om ni är sugna på att veta mer och/eller boka mig så kontaktar ni mig på hello@annalauridsen.com eller ringer mig på 0732- 418 018 så tar vi det därifrån!

Fotograferingen kostar från 2500 kr och det finns ett begränsat antal tider, så vänta inte för länge med att boka. Obs. att det är först till kvarn som gäller!

Ni kan se mer bilder på mitt Instagram-konto @photographer_annalauridsen

Ready To Make Some Magic?

dropin brollop

Back to top

Grattis på bröllopsdagen!

I april firar många av mina “gamla” par sin första bröllopsdag! Bomullsbröllop! Och idag är det precis 1 år sedan Julia & Magnus gifte sig i Båstad! Jag kommer aldrig att glömma deras fantastiska bröllop på Norrvikens trädgårdar! Sååå mycket kul och så mycket kärlek! Den största kramen från mig er på er första bröllopsdag! Kram! Anna

In April, many of my “old” couples are celebrating their anniversaries! And today it’s 1 year since Julia & Magnus got married! I will never forget your amazing wedding! Sooo much fun and love! The biggest hug from me on your first wedding anniversary! XOXO! Anna

Wedding dress: @pronovias – Milagro @milagrodenahrin
Grooms suit: Oscar Jacobson @engelskaherr
Bride’s Hair: Olivia Viberg Hår (@ooliviaviberg), Makeup – the bride her self!
Flowers @kullafloristen
Wedding venue @orangeriet_norrviken
Second photographer: Lizette Vånemo @vanemophoto

Back to top