Bröllopsfotograf Skåne, Wedding photographer Sweden » I love storytelling, details, creativity and the Golden hour

Svensk mästare dokumentärt bröllop

Svensk mästare i dokumentärt bröllop!

Hej! Länge sen! Men sedan den 9 oktober, som var en galen dag, har jag haft så sjukt mycket att göra! Jag har inte ens hunnit uppdatera bloggen! Och jag undrar nästan fortfarande vad som hände den här dagen haha! Och det gjorde visst domarna också! De började nämligen fnittra i bakgrunden när samma fotografs namn kommer upp igen, igen och igen på prisutdelningen! Det som hände den dagen var, att jag vann titeln Svensk mästare i Dokumentärt Bröllop på Foto SM! Och dessutom vann jag hela prispallen, alltså även Silver-och Brons-medaljerna!🎉 Det här resultatet blev så mycket bättre än jag någonsin hade kunnat förvänta mig, speciellt eftersom det bara är andra gången som jag skickar in till den här tävlingen! Förra året skickade jag in till till Foto-SM för allra första gången, men då var det i kategorin Bröllop och då vann jag en Silver-medalj! Det var också STORT!
Jag vill också passa på att gratulera alla mina andra kollegor som fick pris och till alla som VÅGADE skicka in sina bilder till tävlingen, för det
är skitläskigt att exponera sig själv på det här sättet! Vi har otroligt många duktiga bröllopsfotografer i Sverige och jag är väldigt stolt över att många av dem inte bara är kollegor utan nära vänner. Det är också en stor trygghet att ha denna gemenskap, om man själv skulle bli sjuk och behöver hjälp eller ett bollplank.
Det är en otroligt fin sammanhållning och massor av kärlek i bröllopsbranschen!
Ett stort tack även till svenska SM-gruppen och alla domare från hela världen, som har lagt ner ett otroligt stort arbete för att dra runt denna tävling. Tack!
Ni kan se hela sändningen från prisutdelningen via länken nedan. Om ni inte vill se alla kategorier (tex. natur, mode, landskap.. ) med alla fantastiska bilder, utan bara dokumentärt bröllop där mina bilder är med, så kan ni börja titta omkring 56 minuter in i tidslinjen! LÄNK TILL YOUTUBE

Här är de tre bilderna som jag vann med! Överst är Guld, sen silver och brons!

Wedding Games

Svensk mästare bröllop dokumentär
Sparkling Moment
Svensk mästare bröllop dokumentär
Behind The Scenes
Svensk mästare bröllop dokumentär
Back to top

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*