Bröllopsfotograf Skåne, Wedding photographer Sweden » I love storytelling, details, creativity and the Golden hour

Bröllopsfotograf Helsingborg – Anna Lauridsen Kullafoto

Letar ni Bröllopsfotograf Helsingborg? Vad kul att ni ska gifta er! Nu har ni hittar min hemsida!  

Ni kan läsa och titta på bilder från det senaste på min BLOG , FACEBOOK eller GOOGLE+

Ni får gärna kontakta mig, så att jag kan få mer information om ert bröllop. Så kan även jag ge er fler detaljer om mina bröllopspaket och om hur jag arbetar. Om ni är intresserade av att boka mig kan vi komma i kontakt med varandra antingen via e-mail på anna [@] kullafoto.info eller om ni trycker på Contact i menyn ovan och fyller i kontaktformuläret.

Fyll i ert bröllopsdatum, bådas namn, vart ni ska gifta er och vart festen skall hållas, uppskattat antal timmar som ni önskar (eller beskriv vad ni vill ha dokumenterat) och ett telefonnummer som jag kan nå er på. Jag hör av mig till er så fort som möjligt! 

Mitt varumärke och fotostil är en kombination av dokumentärt foto varvat med klassiska porträtt, miljö -och detaljbilder. Äkta känslor och romantik i centrum! En av mina passioner heter Storytelling. Därför jobbar jag helst med er i 5 timmar eller mer så jag får tid och möjlighet att fånga vilka ni ÄR på bild inte bara hur ni ser ut! Mitt mål med dagen är att berätta en historia, ER bröllopssaga och ER familjehistoria! Jag vill att ni ska återuppleva er bröllopsdag när ni ser bilderna. Ni ska minnas känslorna, skratten och tårarna, de noga planerade detaljerna, den goda maten och vinet, vänner och familj. Håren på armarna ska resa sig! Det är superviktigt att ni inte känner stress på er bröllopsdag. Det ska vara en mysig och vacker dag där fotograferingen skall vara en kul och romantisk upplevelse. Inte en prestation. Jag älskar att fotografera inne  och utomhus i vackra miljöer som ni har valt. Av den anledningen fotograferar jag inte i studio. Jag använder sällan blixt. FÖR att det är vackrast och FÖR att inte störa. Jag är inte en bröllopsfabrik och kommer aldrig någonsin att sträva efter att bli det. Jag gör hellre ett begränsat antal bröllop varje år så att jag kan använda all den nödvändiga tid som behövs på mina kunder. Det är på grund er som jag kan göra det jag älskar och jag tar det inte för givet. Om ni gillar mitt sätt att tänka och känner att vi har samma mål med fotograferingen, hör av er, så bestämmer vi en tid för ett bokningsmöte! Och bor ni inte i närheten så löser vi det över Skype eller liknande. Jag ser fram emot att höra ALLT om er stora dag & lära känna ER! 

” Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… it remembers little things, long after you have forgotten everything. ”

Aaron Siskind. 

 

brudpar;goldenhour: arild; arilds vingård; bröllop skåne; bröllop vingård; kullafoto; bröllopsfotograf skåne; kullabygden

Välkomna till min värld av kärlek ♡

Varma hälsningar Anna Lauridsen, Kullafoto
Bröllopsfotograf i Helsingborg, hela Sverige och Världen!

 

 

 • Anna-Karin Strandberg - Hej
  Vi ska gifta oss borgerligt utomhus, troligtvis blir det Sofiero slottspark, den 21 maj 2016. Vi vill ha en fotograf som kan ta fina foton på oss före och under vigseln, samt efteråt. Vi kommer förhoppningsvis (allt inte klart än) att ha en fin gammal bil med, som vi kan bli fotograferade intill. Och vi kanske kommer att ha en privat middag i slottsrestsurangen efter vigseln, då vill vi ha fotografering. Inte en massa gäster, bara ett fåtal.
  Vivill få någon prisuppgift på vad du tar i avgift för fotografering och timersättning eller hur du räknar.
  Vänligen kontakta mig via email med svar.

  Mvh
  Anna-Karin Strandberg
  ak.strandberg@yahoo.seReplyCancel

  • Anna - Hej Anna-Karin! Tack för din förfrågan! Jag har mailat er! 🙂 Varma hälsningar AnnaReplyCancel

 • Sanne Ericsson - Hej undrar lite om priser osv ang bröllops fotografering. Min i mejl är sanne. Ericsson@hotmail.se TackReplyCancel

 • Katarina Carlsson - Hej.
  Katarina heter jag och jag önskar att få prislista över bröllopsfotografering
  TackReplyCancel

  • Anna - Hej Katarina! Tack för din förfrågan! Jag har mailat dig ? Varma hälsningar AnnaReplyCancel

 • Therese - Hej Therese heter jag och jag hade önskat att få en prislista för bröllopsfotografering.
  Tack på förhand!ReplyCancel

  • Anna - Hej Therese! Tack för din förfrågan! Jag har mailat dig ? Varma hälsningar AnnaReplyCancel

 • Marre - Önskar få prislista för fotografering och om det görs film på bröllopet i lokalen. Vad kostar vardera av det?ReplyCancel

  • Anna - Hej! Tyvärr kommer mailen tillbaka på den adressen du angivit (elmaza.08@hotmail.se) Är den korrekt eller har du en annan mailadress? Med vänlig hälsning, AnnaReplyCancel

 • Sara Altinawi - Hej! Kan du skicka prislistan för par fotografering?ReplyCancel

  • Anna - Hej Sara! Tack för din förfrågan! Jag har mailat dig men vet inte om det kom fram ? Varma hälsningar AnnaReplyCancel

 • Eya - Hej. Jag undrar om du gör båda video och bilder till bröllopet och undrar även om prisetReplyCancel

  • Anna - Hej Eya! Om ni önskar er dag dokumenterad med både stillbild och film så rekommenderar jag er att anlita en fotograf och en videofotograf. Jag har duktiga filmare i mitt nätverk som jag samarbetar med. Fyll i mitt kontaktformulär med era uppgifter så kan vi prata vidare om er stora dag! Varma hälsningar
   AnnaReplyCancel