Bröllopsfotograf Skåne, Wedding photographer Sweden » I love storytelling, details, creativity and the Golden hour

Bröllopsfotograf Göteborg – Anna Lauridsen Kullafoto

Bröllopsfotograf Göteborg

Letar ni Bröllopsfotograf i Göteborg? Vad kul att ni ska gifta er! Nu har ni hittar min hemsida! Perfekt när ni nu söker en bröllopsfotograf i Västra Götaland.

Ni kan läsa och titta på bilder från det senaste på min BLOG , FACEBOOK eller GOOGLE+

Ni får gärna kontakta mig, så att jag kan få mer information om ert bröllop. Så kan även jag ge er fler detaljer om mina bröllopspaket och om hur jag arbetar. Om ni är intresserade av att boka mig kan vi komma i kontakt med varandra antingen via e-mail på anna [@] kullafoto.info eller om ni trycker på Contact i menyn ovan och fyller i kontaktformuläret.

Fyll i ert bröllopsdatum, bådas namn, vart ni ska gifta er och vart festen skall hållas, uppskattat antal timmar som ni önskar (eller beskriv vad ni vill ha dokumenterat) och ett telefonnummer som jag kan nå er på. Jag hör av mig till er så fort som möjligt!

Bröllopsfotograf Göteborg, Bjertorp slott, bröllop, brudpar, porträtt

Mitt varumärke och fotostil är en kombination av dokumentärt foto varvat med klassiska porträtt, miljö -och detaljbilder. Äkta känslor och romantik i centrum! En av mina passioner heter Storytelling. Därför jobbar jag helst med er i 5 timmar eller mer så jag får tid och möjlighet att fånga vilka ni ÄR på bild inte bara hur ni ser ut! Mitt mål med dagen är att berätta en historia, ER bröllopssaga och ER familjehistoria! Jag vill att ni ska återuppleva er bröllopsdag när ni ser bilderna. Ni ska minnas känslorna, skratten och tårarna, de noga planerade detaljerna, den goda maten och vinet, vänner och familj. Håren på armarna ska resa sig! Det är superviktigt att ni inte känner stress på er bröllopsdag. Det ska vara en mysig och vacker dag där fotograferingen skall vara en kul och romantisk upplevelse. Inte en prestation. Jag älskar att fotografera inne och utomhus i vackra miljöer som ni har valt. Av den anledningen fotograferar jag inte i studio. Jag använder sällan blixt. FÖR att det är vackrast och FÖR att inte störa. Jag är inte en bröllopsfabrik och kommer aldrig någonsin att sträva efter att bli det. Jag gör hellre ett begränsat antal bröllop varje år så att jag kan använda all den nödvändiga tid som behövs på mina kunder. Det är på grund er som jag kan göra det jag älskar och jag tar det inte för givet. Om ni gillar mitt sätt att tänka och känner att vi har samma mål med fotograferingen, hör av er, så bestämmer vi en tid för ett bokningsmöte! Och bor ni inte i närheten så löser vi det över Skype eller liknande. Jag ser fram emot att höra ALLT om er stora dag & lära känna ER!

” Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… it remembers little things, long after you have forgotten everything. ” Aaron Siskind

Välkomna till min värld av kärlek ♡

Vänliga hälsningar Anna Lauridsen, Kullafoto
Bröllopsfotograf i Göteborg, hela Sverige och Världen!

 

  • Elicka Lourenwall - Hej! Jag och min fästman Henrik ska gifta oss lördag den 20 Juni 2020. Det blir på Ästad Vingård då vi älskar naturen. Vi kommer inte att ha några gäster utan det blir endast jag och han som viger oss, äter fint och spenderar bröllopsnatten där. Vi undrar om du har möjlighet att fotografera oss denna dag och inkludera: First look, vigsel ceremonin samt en stund efter i naturen. 70-80 högupplösta bilder på cirka två timmar tror jag bör räcka? Återkom gärna med tankar och ideer och prisförslag. 🙂

    Ha en fin helg!

    MVH ElickaReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*