Bröllopsfotograf Skåne, Wedding photographer Sweden » I love storytelling, details, creativity and the Golden hour

Bröllopsfotograf Mallorca – Destinations bröllop Spanien

Bröllopsfotograf Mallorca – Destinations bröllop Spanien

Letar ni efter en svensk eller dansktalande Bröllopsfotograf Mallorca – Destinations bröllop Spanien? Det är fantastisk att gifta sig på Mallorca! Här finns allt! Fantastiska stränder, slott, mysiga festlokaler, ängar, hedar, havet, storstadsmiljö, oliv- och citronlundar och berg! Dessutom är Spanien mycket mer vädersäkert än Norden! Denna artikel är speciellt för brudpar som vill gifta sig på Mallorca! Jag är glad att ni hittade mig! Jag ser fram emot att höra ALLT om er stora dag & lära känna ER!

Bröllopsfotograf Mallorca, Destinations bröllop Spanien, Destination wedding Mallorca, Wedding photographer, Castillo Bendinat

Bröllopsfotograf Mallorca, Destinations bröllop Spanien, Destination wedding Mallorca, Wedding photographer, Castillo Bendinat

Om ni gillar stilen på mina bilder, kontakta mig gärna så att jag kan få mer information om ert bröllop! Då kan även jag ge er fler detaljer om mina bröllopspaket och om hur jag arbetar. Ni kan kontakta mig antingen via e-anna@kullafoto.info: anna [@] kullafoto.info eller om ni trycker på Contact uppe i menyn ovan och fyller i kontaktformuläret.

Fyll i ert bröllopsdatum, bådas namn, vart ni ska gifta er och vart festen skall hållas. Gärna även antalet timmar som ni önskar och gärna en beskrivning vad ni vill ha dokumenterat. Slutligen er budget och ett telefonnummer som jag kan nå er på. Jag hör av mig till er så fort som möjligt! Ni kan läsa och titta på bilder från det senaste i min BLOG , FACEBOOK eller på GOOGLE+

Wedding, Chiesa di San Sebastiano al Palatino,Photographer; Rome, Italy, Pre wedding, Destination, Citywedding

Mitt varumärke och fotostil är en kombination av dokumentärt foto varvat med klassiska porträtt, miljö -och detaljbilder. Äkta känslor och romantik i centrum! En av mina passioner heter Storytelling. Därför jobbar jag helst med er i 5 timmar eller mer så jag får tid och möjlighet att fånga vilka ni ÄR på bild inte bara hur ni ser ut! Mitt mål med dagen är att berätta en historia, ER bröllopssaga och ER familjehistoria! Jag vill att ni ska återuppleva er bröllopsdag när ni ser bilderna. Ni ska minnas känslorna, skratten och tårarna, de noga planerade detaljerna, den goda maten och vinet, vänner och familj. Håren på armarna ska resa sig! Det är superviktigt att ni inte känner stress på er bröllopsdag. Det ska vara en mysig och vacker dag där fotograferingen skall vara en kul och romantisk upplevelse. Inte en prestation. Jag älskar att fotografera inne  och utomhus i vackra miljöer som ni har valt. Av den anledningen fotograferar jag inte i studio. Jag använder sällan blixt. FÖR att det är vackrast och FÖR att inte störa. Jag är inte en bröllopsfabrik och kommer aldrig någonsin att sträva efter att bli det. Jag gör hellre ett begränsat antal bröllop varje år så att jag kan använda all den nödvändiga tid som behövs på mina kunder. Det är på grund er som jag kan göra det jag älskar och jag tar det inte för givet. Om ni gillar mitt sätt att tänka och känner att vi har samma mål med fotograferingen, hör av er, så bestämmer vi en tid för ett bokningsmöte! Och bor ni inte i närheten så löser vi det över Skype eller liknande.

” Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… it remembers little things, long after you have forgotten everything. ” Aaron Siskind

Jag älskar både att resa och att fotografera bröllop så jag reser gärna världen runt för att dokumentera ert bröllop. Ni hittar mig mest i Skåne och Köpenhamn på sommaren och helst någonstans utomlands på vintern – oftast Spanien eller Thailand!

Välkomna till min värld av kärlek ♡

Vänliga hälsningar Anna Lauridsen, Kullafoto

Här finner ni fler tips om att gifta sig utomlands http://annalauridsen.com/destinations-brollop-destination-wedding/

Bröllopsfotograf Mallorca, Destinations bröllop Spanien, Destination wedding Mallorca, Wedding photographer, Castillo BendinatBröllopsfotograf i Spanien, hela Sverige och Världen!

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*