Bröllopsfotograf Skåne, Wedding photographer Sweden » I love storytelling, details, creativity and the Golden hour

Søger I bryllupsfotograf i KøbenhavnHvor vidunderligt, at I skal giftes! Og nu har I fundet min sajt! Perfekt når I nu søger en i branchen anerkendt bryllupsfotograf i København, Sjælland og hele Danmark. Mit varemærke er kunstnerlige, romantiske og klassiske portræt blandet med den fotodokumentariske billedstil.

I kan se mere i min PORTFOLIO og se det seneste nyt i min BLOG , FACEBOOK eller på GOOGLE+

I må gerne kontakte mig, så at jeg kan få mere information om jeres bryllup. Så kan jeg også give jer flere detaljer om mine bryllupspakker og om hvordan jeg arbejder. Hvis I er interesseret i at booke, kan vi enten komme i kontakt med hinanden via e-mail anna [@] kullafoto.info eller hvis I trykker på Contact i menuen ovenfor og udfylder kontaktformularen. Udfyld venligst dato, begge jeres navne, hvor i skal giftes og holde jeres fest, det anslåede antal timer I ønsker dokumenteret og et telefonnummer jeg kan nå jer på. I vil høre fra mig så hurtigt som muligt!

Dette er ikke kun et job – det er noget jeg elsker at gøre. Jeg er med om de største og vigtigste øjeblikke i folks liv! Sammen skaber vi magi og billeder I aldrig troede var mulige. Kærlighed, det har vi alle inde i os og jeg elsker når jeg får det frem i jeres billeder. Husk at jeres bryllupsdag kan I aldrig få tilbage!

” Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… it remembers little things, long after you have forgotten everything. ” Aaron Siskind

Velkommen till min verden af ​​kærlighed ♡ Anna Lauridsen

Bryllup Nimb Hotel Tivoli Copenhagen Bryllupsfotograf i København

Billede fra et bryllup på Nimb Hotel Tivoli Copenhagen – se mere HER!