Bröllopsfotograf Skåne, Wedding photographer Sweden » I love storytelling, details, creativity and the Golden hour

Bryllupsfotograf København

Søger I bryllupsfotograf i KøbenhavnHvor vidunderligt, at I skal giftes! Og nu har I fundet min sajt! Perfekt når I nu søger en i branchen anerkendt bryllupsfotograf i København, Sjælland og hele Danmark. Mit varemærke er kunstnerlige, romantiske og klassiske portræt blandet med den fotodokumentariske billedstil.

I kan se mere i min PORTFOLIO og se det seneste nyt i min BLOG , FACEBOOK eller på GOOGLE+

I må gerne kontakte mig, så at jeg kan få mere information om jeres bryllup. Så kan jeg også give jer flere detaljer om mine bryllupspakker og om hvordan jeg arbejder. Hvis I er interesseret i at booke, kan vi enten komme i kontakt med hinanden via e-mail anna [@] kullafoto.info eller hvis I trykker på Contact i menuen ovenfor og udfylder kontaktformularen. Udfyld venligst dato, begge jeres navne, hvor i skal giftes og holde jeres fest, det anslåede antal timer I ønsker dokumenteret og et telefonnummer jeg kan nå jer på. I vil høre fra mig så hurtigt som muligt!

Dette er ikke kun et job – det er noget jeg elsker at gøre. Jeg er med om de største og vigtigste øjeblikke i folks liv! Sammen skaber vi magi og billeder I aldrig troede var mulige. Kærlighed, det har vi alle inde i os og jeg elsker når jeg får det frem i jeres billeder. Husk at jeres bryllupsdag kan I aldrig få tilbage!

” Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… it remembers little things, long after you have forgotten everything. ” Aaron Siskind

Velkommen till min verden af ​​kærlighed ♡ Anna Lauridsen

Bryllup Nimb Hotel Tivoli Copenhagen Bryllupsfotograf i København

Billede fra et bryllup på Nimb Hotel Tivoli Copenhagen – se mere HER!

 • Katrine Gybel - Hej Anna,

  Vi skal vies den 5. September 2015 i Christians Kirke i København.
  Vielsen er kl 13.

  Vi vil gerne have billeder fra før, under og efter vielsen samt fra receptionen og festen – inkl gæster og brudevals.

  Er du ledig denne dag? Og hvad vil prisen for dette være?

  På forhånd tak!
  Mvh Morten og KatrineReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*