Bröllopsfotograf Skåne, Wedding photographer Sweden » I love storytelling, details, creativity and the Golden hour

Bröllopsleverantörer i Skåne…

Bröllopsleverantörer i Skåne… Att hitta make-up artist och brudbukett i Skåne kan vara svårt, speciellt om man är bosatt på annat håll.

Här hittar ni lite kontaktuppgifter till diverse duktiga människor inom bröllopsbranschen som jag har träffat genom åren! Här finns sköna bröllopsband, underbara blomsterkonstnärer, proffsiga make-up artister och mycket mer som kanske kan hjälpa er när ni letar efter duktiga leverantörer i bröllopsbranschen! 

LIVEBAND 
RM Duo musik
Foto: Lina Roos
DJ, Saxofon, Ljud & Ljud
HARPA
  • Susan Syverson 0734-02 98 54 
VIOLIN
SOLISTER
brollop_fotograf_makeup_malmo_brud_hotell_malmo
MAKEUP + HÅR
Många av nedanstående stylister/makeup artister/frisörer reser gärna till dig för att göra dig fin på plats.
Båstad
Höganäs
  • Martina Wottke på Studio 36, tel. 0704467811
Ängelholm
Förslöv
Helsingborg
Landskrona
Malmö

florist_inaction_bröllop_brud

BLOMMOR 

Eller välj en bukett som aldrig vissnar!

På senare år har det blivit allt vanligare att man istället för en traditionell brudbukett väljer en bukett gjord av papper, tyg eller t.o.m. smycken. Det fina med dessa buketter är, förutom att de inte vissnar och utlöser allergiska reaktioner, inte tär lika mycket på miljön om de är gjorda i återvunna material. Dessutom kan de vara hur personliga som helst och går att variera i all oändlighet.En person som har specialiserat sig på just återvunna brudbuketter är Ina Nordberg som driver Deformed By Ina. Hon gör helt fantastiska buketter av restpapper från mönsterutskrifter, gamla knappar, ordböcker, spets och återanvända tyger från satinband och t-shirts.

Är du lite pysslig av dig kan du göra din egna brudbukett, men om du inte känner dig manad att spendera några timmar på att knåpa ihop din egen bukett rekommenderar jag verkligen att ni spanar in Inas webshop eller tar en titt på Etsy.com där det finns andra begåvade bukettillverkare!

Anna & Christian Trollenäs Slott 2014 http://annalauridsen.com

BRUDKLÄNNING 
Den brittiska butiken Heavenly Vintage handplockar gamla brudklänningar från hela världen, restaurerar dem omsorgsfullt till sitt forna skick och låter sedan lyckliga brudar hitta sina favoriter.

Förälska dig i en sockersöt 60-talsklänning eller bli ett bombnedslag i en sexig 40-talsblåsa. Snart lanseras även en nyproducerad brudkollektion som följer efter klassiska vintagebrudklänningar!

Läs mer på http://heavenlyvintagebrides.co.uk.

BRÖLLOPSBUTIKER
SMYCKEN
brollopsfotograf_stockholm_brollopstarta_kullafoto
BRÖLLOPSTÅRTOR/OSTTÅRTOR
DEKORATIONER & TRYCKSAKER

Sök cards wedding på Etsy http://www.etsy.com/Calligraphen har mycket http://www.romance.se

Och sök på Pinterest – där finns det massor av fantastisk inspiration och länkar till fina företag!  Min egen sida hittar du här http://www.pinterest.com/annalauridsen/
Trollenäs Slott 2014

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*