Bröllopsfotograf Skåne, Wedding photographer Sweden » I love storytelling, details, creativity and the Golden hour

Bröllopsleverantörer i Skåne…

Bröllopsleverantörer i Skåne… Att hitta make-up artist och brudbukett i Skåne kan vara svårt, speciellt om man är bosatt på annat håll.

Här hittar ni lite kontaktuppgifter till diverse duktiga människor inom bröllopsbranschen som jag har träffat genom åren! Här finns sköna bröllopsband, underbara blomsterkonstnärer, proffsiga make-up artister och mycket mer som kanske kan hjälpa er när ni letar efter duktiga leverantörer i bröllopsbranschen! 

LIVEBAND 

RM Duo musik
Foto: Lina Roos

DJ, SAXOFON, LJUD & LJUS

Här kommer ett gäng duktiga och trevliga DJ’s! En del av dem samarbetar även med en saxofonist eller elviolin vilket tillför en härlig dimension!

KLASSISKT

SOLISTER

 

MAKEUP + HÅR

Nedanstående stylister/makeup artister/frisörer reser gärna till dig för att göra dig fin på plats.
brollop_fotograf_makeup_malmo_brud_hotell_malmo
Jag vill även passa på att tipsa om dessa vackra accessoarer:

http://thewildroseaccessories.se/

 

TRANSPORTER 

brudpar_golfbil_hooks_herrgård_bröllopstransport

BLOMMOR 

Eller välj en bukett som aldrig vissnar!

På senare år har det blivit allt vanligare att man istället för en traditionell brudbukett väljer en bukett gjord av papper, tyg eller t.o.m. smycken. Det fina med dessa buketter är, förutom att de inte vissnar och utlöser allergiska reaktioner, inte tär lika mycket på miljön om de är gjorda i återvunna material. Dessutom kan de vara hur personliga som helst och går att variera i all oändlighet. 

Är du lite pysslig av dig kan du göra din egna brudbukett, men om du inte känner dig manad att spendera några timmar på att knåpa ihop din egen bukett rekommenderar jag verkligen att ni tar en titt på Etsy.com där det finns begåvade bukettillverkare!

florist_inaction_bröllop_brud

Anna & Christian Trollenäs Slott 2014 http://annalauridsen.com

BRUDKLÄNNING 

Den brittiska butiken Heavenly Vintage handplockar gamla brudklänningar från hela världen, restaurerar dem omsorgsfullt till sitt forna skick och låter sedan lyckliga brudar hitta sina favoriter.

Förälska dig i en sockersöt 60-talsklänning eller bli ett bombnedslag i en sexig 40-talsblåsa. Snart lanseras även en nyproducerad brudkollektion som följer efter klassiska vintagebrudklänningar!

Läs mer på http://heavenlyvintagebrides.co.uk.

BRÖLLOPSBUTIKER

SMYCKEN
brollopsfotograf_stockholm_brollopstarta_kullafoto

BRÖLLOPSTÅRTOR/OSTTÅRTOR

DEKORATIONER & TRYCKSAKER

Sök cards wedding på Etsy http://www.etsy.com/ och på Pinterest – där finns det massor av fantastisk inspiration och länkar till fina företag!  

Trollenäs Slott 2014

FESTLOKALER I SKÅNE

Här kommer en lista på fina lokaler  både i Skåne och andra platser.
Lite längre upp i landet,  hittar ni dessa vackra slott:
och mysiga
I Danmark är lyxiga  Kokkedal slott & Hotel d’Angleterre superfina men där kan det vara svårt att hitta en ledig lördag! 
Även dessa är mycket fina festlokaler: 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*