Bröllopsfotograf Skåne, Wedding photographer Sweden » I love storytelling, details, creativity and the Golden hour

Om Anna

Fotograf Anna Lauridsen Kullafoto

Jag har ett romantiskt bildspråk med varma färger och mjuka kontraster. Jag älskar storytelling, detaljer, kreativitet och Golden hour.

För mig är människan i centrum och detaljerna hjälper till att berätta historien. Ni får mina idéer, min konstnärliga touch och mitt bildspråk. Ni får min erfarenhet och mina kontakter i bröllopsbranschen. Jag hjälper er med att planera och strukturera upp er bröllopsdag med ett schema, nästan som en bröllopskoordinator. Hos mig är ni trygga!

Mitt mål är att berätta er bröllopssaga med mina bilder. Jag vill att ni ska återuppleva hela er bröllopsdag när ni ser bilderna. Ni ska minnas känslorna, skratten och tårarna, de noga planerade detaljerna, den goda maten och vinet, dofterna, smakerna, era vänner och familj…

Därför jobbar jag helst med er i 5 timmar eller mer så jag får tid att fånga bilder på vilka ni ÄR. Inte bara på hur ni ser ut. Därför är jag ingen vanlig bröllopsfotograf…

Min ambition är att ta vackra bilder med tonvikt på känsla och närvaro, att fånga människan på ett personligt, professionellt och gärna unikt sätt. Antingen fångar jag en känsla i en bild eller så skapar bilden en känsla hos betraktaren. Jag arbetar fram en trygghet under fotograferingen och får er att slappna av och ha roligt. Skrattar man inte på riktigt så syns det i resultatet!

Det som jag älskar mest med mitt jobb, förutom att det är underbart kreativt och fritt, är att jag hela tiden får träffa nya människor! Från alla delar av samhället. Från födseln och framåt! Jag får dela viktiga ögonblick i människors liv. Det ger mig en adrenalinkick och min själ näring.

Jag är baserad i Helsingborg, i nordvästra Skåne men reser gärna i hela Sverige & Europa. Jag pratar flytande danska och har bott i Köpenhamn länge, vilket är en fördel om ni vill gifta er i Köpenhamn och letar bröllopsfotograf! Även Mallorca ligger mig varmt om hjärtat sedan många år tillbaka och jag älskar att fotografera bröllop där!

 Jag ser fram emot att lära känna er ♡

 

 Bröllopsfotograf Skåne Köpenhamn Mallorca