Bröllopsfotograf Skåne, Wedding photographer Sweden » I love storytelling, details, creativity and the Golden hour

Årets Bröllopsfoto 2015

Hurra!!!!! Jag har vunnit priset “ÅRETS BRÖLLOPSFOTO 2015“!

Jag är så himla glad och stolt! ♡ Det är helt overkligt fortfarande…

Jag flög upp till Stockholm och var med när utmärkelsen delades ut i lördags under Bröllopsmässan på Grand Hotell! Tävlingen “Guldhjärtat” arrangeras av magasinet Lifestyle Wedding och är ett av branschens viktigaste priser. Priset var framröstat av tidningens läsare och en expertjury. Det var en stor upplevelse att få gå upp på scen, bli intervjuad och fotograferad. Massor av fina priser fick jag också! Men det finaste är nog ändå äran! Andra kategorier var Årets brudpar, Årets frieri och Årets Bröllopssmycke. Innan och efter prisutdelningen kunde jag mingla med duktiga kollegor i bröllopsbranschen, dricka bubbel, äta cupcakes, snittar, titta på vackra dukningar, bröllopsklänningar mm. En fantastisk fin mässa! Vinnarbilden är tagen på Norrvikens trädgårdar i augusti 2014. Jag tog den under en paus på bröllopsmiddagen (på det här bröllopet) när jag passade på att dra ut brudparet i det vackra kvällsljuset. Detta är mitt absoluta favoritljus! Det kallas “Golden Hour” och solen är precis på väg ner. Ljuset är mjukt, varmt, smickrande och alla färger blir så vackert pastelliga! Brudparet var avslappnat, lyckliga och helt inne i sin bröllopsbubbla. Här kan ni se vinnarbilden! ♡

arets_brollopsfoto_annalauridsen_kullafoto

Årets bästa bröllopsfoto 2015
 “Suverän symbolik i alla uppåtgående rörelser, med kyssen och det milda ljuset i stilla innerlighet som central i bilden”
(Citat: Konstnär Lars Berg)
Och här kan ni läsa en intervju med mig på Helsingborgs Dagblad.
annalauridsen_arets_brollopsfoto_2015Bild från prisutdelningen, tagen av min kollega Armand Dommer.
 • Agnes Dahlstrand Rudin - Hej Anna!
  Jag och min pojkvän gifter oss den 12e september i år på Marstrand och undrar om du har möjlighet att fotografera bröllopet! Otroligt fina bilder har du!

  Har du någon prislista för bröllop?

  Med vänliga hälsningar
  Agnes Dahlstrand RudinReplyCancel

  • Anna - Hej Agnes! Tusen tack för dina fina ord och din förfrågan! Åh vad jag önskar att jag hade kunnat klona mig! Marstrand som är sååå fantastiskt! Men jag är redan bokad den dagen till ett heldagsbröllop i södra Skåne så tyvärr kan jag inte hjälpa er 🙁 Säg till om du vill ha rekommendationer på någon av mina duktiga kollegor så kan jag kolla om någon av dem är ledig! Varma lyckönskningar med ert bröllop och allt vackert som väntar er i framtiden <3ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*