Bröllopsfotograf Skåne, Wedding photographer Sweden » I love storytelling, details, creativity and the Golden hour

Workshop Boudoir Fotografering!

Workshop Boudoir Fotografering!

Idag var jag på en suveränt bra workshop med “Sveriges Boudoir drottning” Brigitte Grenfeldt! Förutom att vi fick lära oss Brigitte’s alla suveräna knep och få ta del av hennes stora kunskap inom denna svåra konst, fick vi ju en mycket trevlig dag kollegor emellan! Stort tack till Brigitte och vår fantastiska modell Faith Chu ♡♡

Och efter denna fantastiska dag… snacka om att man är full av inspiration och lust att få plåta! Jag håller tummarna för att fler kvinnor vågar ta konstnärliga, vackra bilder på sig själva.

Är du nyfiken på hur det går till, kontakta mig, så skickar jag info. Här är några av mina guldkorn som jag plockat ut här i kväll!

Back to top
  • Brigitte Grenfeldt - Vilka fina bilder det blev! Hoppas att många kvinnor bokar denna fantastiska upplevelse. Det är en egoboost som man kan behöva så här i novembermörkret!ReplyCancel

  • Cazzandra - Vilka fantastika bilder du tar!
    Jag är inne på att ge min kille några vackra bilder i kategorin nude art i julklapp. Så detta är ju då ingen bröllopspresent eller liknande. Är de något du gör även om de inte är bröllopsreleterat?
    Vad ligger isåfall priserna på?

    Hälsningar
    CazzandraReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*