Bröllopsfotograf Skåne, Wedding photographer Sweden » I love storytelling, details, creativity and the Golden hour

Workshop Boudoir Fotografering!

Idag var jag på en suveränt bra workshop med “Sveriges Boudoir drottning” Brigitte Grenfeldt! Förutom att vi fick lära oss Brigitte’s alla suveräna knep och få ta del av hennes stora kunskap inom denna svåra konst, fick vi ju en mycket trevlig dag kollegor emellan! Stort tack till Brigitte och vår fantastiska modell Faith Chu ♡♡

Och efter denna fantastiska dag… snacka om att man är full av inspiration och lust att få plåta! Jag håller tummarna för att fler kvinnor vågar ta konstnärliga, vackra bilder på sig själva.

Är du nyfiken på hur det går till, kontakta mig, så skickar jag info. Här är några av mina guldkorn som jag plockat ut här i kväll!