Bröllopsfotograf Skåne, Wedding photographer Sweden » I love storytelling, details, creativity and the Golden hour

WINTER ENGAGEMENT SESSION – PROVFOTOGRAFERING VINTER

Just den här vinterdagen när jag skulle ha en engagement session, eller provfotografering som det också kallas, visade sig den skånska vintern från sin allra bästa sida med gnistrande frost och sol! Landskapet var så vackert! Vi tog bilderna i Lerhamn och vid Bräcka Mölla, sent på eftermiddagen under min favoritstund, The Golden Hour. Solen gick fort ner och övergick snabbt till blue hour. Diana och Michael var så tappra i kylan och jag tror inte vi var ute mer än sammanlagt 30 minuter. Ändå höll vi på att frysa ihjäl… men det vare det ju värt för dessa bilder!

De ska gifta sig i sommar och jag har nöjet att fotografera deras bröllop på fantastiska Norrvikens trädgårdar! Jag vet reda nu efter att ha hört deras planer, att det kommer att bli ett otroligt vackert, romantiskt och mysigt bröllop. De har även varit så smarta att de valt en fredag. Då får man mer tid att man mysa med familj och vänner som har rest långt!

engagement session, provfotografering, kullabygden, bräcke mölla engagement session, provfotografering, kullabygden, bräcke mölla engagement session, provfotografering, mölle, kullabygden engagement session, provfotografering, kullabygden, bräcke mölla engagement session, provfotografering, mölle, kullabygden engagement session, provfotografering, mölle, kullabygden engagement session, provfotografering, mölle, kullabygden engagement session, provfotografering, mölle, kullabygden engagement session, provfotografering, mölle, kullabygden engagement session, provfotografering, mölle, kullabygden engagement session, provfotografering, mölle, kullabygden engagement session, provfotografering, mölle, kullabygden engagement session, provfotografering, mölle, kullabygden engagement session, provfotografering, mölle, kullabygden engagement session, provfotografering, mölle, kullabygden engagement session, provfotografering, lerhamn, kullabygden engagement session, provfotografering, mölle, kullabygden engagement session, provfotografering, mölle, kullabygden engagement session, provfotografering, mölle, kullabygden engagement session, provfotografering, mölle, kullabygden engagement session, provfotografering, mölle, kullabygden

Förlovning- eller provfotografering som den oftast kallas i Sverige, har funnits i flera år nu och den är viktig av många anledningar under upptakten till ditt bröllop.

Det är ett bra sätt att spendera lite kvalitets tid tillsammans innan den stora dagen, den hjälper er och er fotograf att lära känna varandra och prata om era planer för ert bröllop och den ger er fantastiska bilder av er som ett par innan ni blir Herr & Fru. Men viktigast av allt, den tillåter er att ”öva” framför kameran innan er stora dag vilket innebär att ni kommer att vara säker på att bli av med en hel del nerver!

Så hur gör man det roligt, personligt och hur får man ut det mesta av fotograferingen som ett par? Här är mina bästa tips!

 

Back to top
  • Joan - So amazingly beautiful! Your photos are lovely with much joy and movement.ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*