Bröllopsfotograf Skåne, Wedding photographer Sweden » I love storytelling, details, creativity and the Golden hour

Exklusiva och högkvalitativa fotoböcker med stilren design

Här är bilder på min rykande, färska visningsbok som jag precis har fått hem! Detta är en fantastisk, lyxig fotobok i layflat-bindning. Detta innebär att ett öppet album ligger absolut »platt« och ingen av bilderna döljs av bindningen. Tekniken ger mig mer frihet när jag designar böcker eftersom man inte behöver ta hänsyn till bindningen i mitten. Denna maffiga fotobok har 50 uppslag, det vill säga 100 sidor! Den är 30×30 cm och är tryckt på ett tjockt Fuji Pearl Lustre papper.

Omslaget är i brunt läderimitat och ovanpå fotot på framsidan ligger ett plexiglas vilket tillför en väldigt lyxig känsla. Till boken följer även en superfin box! Här är en länk till boken där ni kan se hur jag designade de många uppslagen!

Fotoböcker och design av fotoböcker är något som jag erbjuder alla mina kunder. Jag gör fotoböcker i alla olika former och stilar. Ni kan få med mjuk eller hård pärm. Det finns massor av olika storlekar, färger & material. Bara hör av er till mig så hjälper jag er att hitta fram till ER bok!

Fotobok - design av fotobok Fotobok - design av fotobok Fotobok - design av fotobok Fotobok - design av fotobok

  Fotobok – design av fotobok