Bröllopsfotograf Skåne, Wedding photographer Sweden » I love storytelling, details, creativity and the Golden hour

Ett fantastisk kundbrev

Jag blev så varm i hjärtat i kväll… när en av mina brudar från förra året, skickade denna fantastiska “kundupplevelse” till mig på mailen!  Tusen, tusen tack Maria! Det är när jag möter och lär känna människor som dig och din fina man som jag verkligen ÄLSKAR mitt jobb!:

“Jag & Patrik bestämde oss i juli 2010 att vi skulle gifta oss i oktober samma år. Det blev till att snabbt planera bröllopet och hitta ett ställe där vi kunde vara, samt att få ut inbjudningarna. Nästa steg var att hitta en duktig bröllopsfotograf som kunde föreviga denna dag. Jag sökte lite på fotografer i Ängelholmstrakten, eftersom det var där vi skulle gifta oss. När jag hittade Anna så bestämde jag med en gång att det var hon som skulle fotografera oss på vår bröllopsdag. Hennes bilder var sååå fiina! Jag skickade iväg ett mejl (detta var någon gång i slutet på augusti tror jag) och höll tummarna för att Anna skulle vara ledig på just vår dag. Jag fick ett trevligt mejl tillbaka med en bild på Anna och hennes son. Vi bestämde även träff på ett café i Jonstorp för att prata om hur vi ville ha fotograferingen. Det blev en glad och lättsam fika där Anna föreslog hur vi kunde lägga upp det, samt visade bilder från andra bröllopsfotograferingar hon gjort. Det var tur för oss att Anna hade idéer för vi hade inga alls!

När den stora dagen kom så var både jag och min man nervösa. Vi skulle ha fotograferingen precis före vigseln och vi stressade på med kläderna (vi hade tagit det lite för lugnt innan lunch). Jag var så nervös så jag knappt kunde gå när vi skyndade ut till fotograferingen. Efter typ en kvart hade min nervositet lagt sig och jag skrattade och hade roligt hela fotograferingen igenom. Anna plockade fram det bästa ur både mig och Patrik och hon tog helt underbara bilder. Jag uppskattade hennes spontanitet och att det inte var så stelt.

När det var dags för vigseln så dök inte vår vigselförättare upp, hon hade glömt bort oss!! Vår räddare i nöden, Anna, ryckte in och styrde upp en gruppfotografering. Hon höll alla gästerna igång och på ett strålande humör tills vigselförättaren slutligen dök upp. Tack Anna för att du gjorde vår dag till den bästa, utan dig hade den inte varit densamma!!

Fotoboken får så mycket beröm av alla som ser den och vi är så stolta över den!

Nyföddfotograferingen:

I december samma år föddes vår dotter Emilia. Vi ville föreviga den här första tiden på bästa sätt och bjöd hem Anna till oss för en bebisfotografering. Anna hade förberett sig genom att rita olika “bilder” av oss som vi sedan gjorde på riktigt. Hon hade bästa hand med Emilia och tog så underbart fina bilder. Det var en mysig dag och vi kände oss helt trygga med Anna när hon fotograferade vår lilla skatt. Bilderna blev helt fantastiska och vi ha flera av dem på väggen. Alla som kommer hem till oss blir helt tagna av bilderna.

Tack för allt, fina Anna! Kramar Maria!”

Back to top

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*