Bröllopsfotograf Skåne, Wedding photographer Sweden » I love storytelling, details, creativity and the Golden hour

Bröllop Ljunghusen, Erika + Pontus = sant

I februari hinner man ikapp lite med bloggandet och när dagarna är mörka och grådassiga – vad är bättre än att titta på bilder från den svenska sommaren? Speciellt när den visar sig från sin vackraste sida som när Erika och Pontus gifte sig i underbara Ljunghusen, i Falsterbonäset. Orten är känd för sina badstränder och sin golfbana, där vi även tog bröllopsporträtten med en viss fara för att få en golfboll i huvudet… Vigseln var i unika Stora Hammars gamla kyrka. Kyrkan är från 1100-talet och en av landets bäst bevarade från tidig medeltid. Man får huka sig när man går in eftersom porten är så låg. Dessutom är det väldigt trångt så jag hade inte mycket plats att röra mig på under vigseln utan stod mest i ett hörn. Då är man glad för sitt tele! Hela vigseln var otroligt varm och stämningsfull. Och inte öga var torrt när Jenny “Velvet” Pettersson överraskade brudparet med sin entré och vackra sång, ackompanjerat av en lågmäld akustisk gitarr. Ryyyyys så fint det var… Bröllopsfesten hölls på supercoola och mysiga Three Lily Buds. Gården är inspirerad av det moderna Sydafrika och det kändes onekligen som om vi var utomlands denna vackra augustikväll. Erika hade varit på gården och dekorerat i tre dagar innan och allt var så perfekt! Inspirationen hade hon fått från olika bröllopsbloggar och sin egen goda smak och sinne för humor. Känslan hon vill få fram var romantisk shabby shic. Olika mönster på de vackra gamla tallrikarna, olika dukar, massor av fina små skyltar och gåvor överallt. Och ballonger, massor av glada ballonger. Allt i en matchande färgskala som skapande en otroligt varm och trevlig atmosfär! Ni kan läsa mer om Erika på hennes roliga blogg Maten som lagades i det öppna köket, var också helt fantastisk. Jag har aldrig sett något liknande som denna huvudrätt under mina sex år som bröllopsfotograf… Varje gäst fick en egen tallrik dignande av skaldjur samt att det på varje bord stod en skaldjursplateau så att gästerna kunde förse sig ytterligare av dessa havets frukter. Till detta serverades pommes frites som friterades under öppen himmel, samt diverse underbara såser och bröd. Och jag och Alexandra min goa assistent, fick också äta av detta lyx.. Mmm sagolikt gott! I en liten (planerad) break under middagen “stal” jag mitt brudpar och vi tog de underbara kvällsporträtten med den karaktäristiska väderkvarnen i bakgrunden och solen på väg ner. En romantisk ögonblick där brudparet fick vara själva en liten stund.

♡ Erika och Pontus – detta blogginlägg är främst riktat till er, er familj och vänner, som ett minne. Tack för att jag fick vara med på er helt fantastiska bröllopsdag! Tack för att ni är dem som ni är! Underbara helt enkelt!

bröllopsfotograf;fotograf skåne;Bröllopsfotograf Skanör;Bröllopsfotograf Falsterbo;bröllopsfotograf Ljunghusen;http://annalauridsen.com;stora hammars gamla kyrka;ljunghusens golfklubb, gynning bröllop bröllopsfotograf;fotograf skåne;Bröllopsfotograf Skanör;Bröllopsfotograf Falsterbo;bröllopsfotograf Ljunghusen;http://annalauridsen.com;stora hammars gamla kyrka;ljunghusens golfklubb, gynning bröllop bröllopsfotograf;fotograf skåne;Bröllopsfotograf Skanör;Bröllopsfotograf Falsterbo;bröllopsfotograf Ljunghusen;http://annalauridsen.com;stora hammars gamla kyrka;ljunghusens golfklubb, gynning bröllop bröllopsfotograf;fotograf skåne;Bröllopsfotograf Skanör;Bröllopsfotograf Falsterbo;bröllopsfotograf Ljunghusen;http://annalauridsen.com;stora hammars gamla kyrka;ljunghusens golfklubb, gynning bröllop bröllopsfotograf;fotograf skåne;Bröllopsfotograf Skanör;Bröllopsfotograf Falsterbo;bröllopsfotograf Ljunghusen;http://annalauridsen.com;stora hammars gamla kyrka;ljunghusens golfklubb, gynning bröllop bröllopsfotograf;fotograf skåne;Bröllopsfotograf Skanör;Bröllopsfotograf Falsterbo;bröllopsfotograf Ljunghusen;http://annalauridsen.com;stora hammars gamla kyrka;ljunghusens golfklubb, gynning bröllop bröllopsfotograf;fotograf skåne;Bröllopsfotograf Skanör;Bröllopsfotograf Falsterbo;bröllopsfotograf Ljunghusen;http://annalauridsen.com;stora hammars gamla kyrka;ljunghusens golfklubb, gynning bröllop bröllopsfotograf;fotograf skåne;Bröllopsfotograf Skanör;Bröllopsfotograf Falsterbo;bröllopsfotograf Ljunghusen;http://annalauridsen.com;stora hammars gamla kyrka;ljunghusens golfklubb, gynning bröllop bröllopsfotograf;fotograf skåne;Bröllopsfotograf Skanör;Bröllopsfotograf Falsterbo;bröllopsfotograf Ljunghusen;http://annalauridsen.com;stora hammars gamla kyrka;ljunghusens golfklubb, gynning bröllop bröllopsfotograf;fotograf skåne;Bröllopsfotograf Skanör;Bröllopsfotograf Falsterbo;bröllopsfotograf Ljunghusen;http://annalauridsen.com;stora hammars gamla kyrka;ljunghusens golfklubb, gynning bröllop
Back to top

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*