Bröllopsfotograf Skåne, Wedding photographer Sweden » I love storytelling, details, creativity and the Golden hour

Broschyr till Svanshalls Krog

Nu behöver jag er hjälp… ska broschyren vara i blått eller i rött? De som inte vill kommentera direkt här på bloggen får gärna maila till mig på kullafoto@telia.com. Den ska tryckas i liggande A4 format och den ska vikas tre gånger. Sida 1 är ”omslaget” där är båt, kock, restaurang och mat. Sida 2 med Stefan & Birgitta är ”insidan”. Tack för hjälpen!

Eller i blått?

Back to top
  • Alexandra Kjellman - Den blåa är fin, men känns lite för ordinär medan den röda är annorlunda och passar mycket bra till bilderna, så för min del säger jag röd!ReplyCancel

    • Anna - Tack för din kommentar Alexandra 🙂 Jag tycker det var en riktigt bra iaktagelse.
      Varma hälsningar AnnaReplyCancel

  • JOD - Jag håller med Alexandra – det blå känns för ordinärt och typiskt “fiskerestaurang och havsnära”. Jag tycker att det röda överraskar mer!ReplyCancel

    • Anna - Tack Johanna! Ja och den är nog mer välkomnande och trevlig. Den blå är nog mer stilig och går fint ihop med himlen och känns mer skärgårdskrog. Loggan är ju finare till den blå… Jag är otroligt kluven nu…ReplyCancel

  • Helena S - Jag tycker helt klart den i röd. Den är betydligt mer iögonfallande och tar upp färgen på husen i broschyren fint. Loggan kommer mer till sin rätt också. Men det är vad jag tycker. Lycka till!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*