Bröllopsfotograf Skåne, Wedding photographer Sweden » I love storytelling, details, creativity and the Golden hour

Bröllopsfotograf Göteborg – Wedding photographer

K . Ä . R . L . E . K

Det här är Johanna & Stefan! Två varma, ödmjuka, vackra-inifrån-själen-och ut-människor! Jag hade äran att vara med dem i lördags på deras fantastiska bröllopsdag i Göteborg! Från morgonen till sena kvällen! Ett intimt bröllop med 7 gäster! En dag som innehöll förväntan, skratt, tårar, lycka, spänning, skönhet, godsaker, coola miljöer, starka familjeband och K . Ä . R . L . E . K!

Den här bilden är tagen strax efter vigseln som hölls på Världskulturmuséet i Göteborg. Vilken miljö! Snygga, råa ytor med betong – raka linjer och olika material. Och dessa bokstäver! Jag som älskar bokstäver! Och inne på museet var det också helt fantastiska ytor och rymd! Snygga vinklar och ett fantastiskt ljus! Perfekt för kreativa och unika bröllopsbilder i Göteborg! Denna plats borde fler upptäcka – en perfekt plats för ett modernt bröllop!

brollopsfotograf goteborg_brollop fotograf_annalauridsen bröllop göteborg världskulturmuseet borgerlig vigsel

Jag är en porträtt- och bröllopsfotograf som gärna jobbar i Göteborg. Min ambition är att skapa vackra, eleganta, varma, kreativa och unika bröllops bilder. Jag älskar Göteborg och drömmer om ett bröllop på Liseberg, transport på en spårvagn, vigsel på Konstmuseet vid Götaplatsen och en massa andra fina platser i denna underbara stad. Göteborg, Kungsbacka, Partille, Mölndal & Mölnlycke, Bröllopsfotograf Göteborg, Wedding photographer, Bröllop Göteborg, Borgerlig vigsel

Bröllopsfotograf Göteborg – Wedding photographer

Back to top

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*