Bröllopsfotograf Skåne, Wedding photographer Sweden » I love storytelling, details, creativity and the Golden hour

Bröllopsbilder i Lunds vackra stadsmiljö…

Bröllopsbilder i Lund

I början av september fotograferade jag fina Sara & Martin bl. a mitt inne i Lunds vackra stadsmiljö! Tror jag höll på att bli överkörd minst 20 gånger av cyklister men det var det värt! Här en av bilderna ♡

brollop_klosterkyrkan_lund_hypoteket_skane

Back to top
  • Tanja N. Yngnell on Facebook - Aaaaaa, jag kom på det, vad jag försöker formulera i mitt huvud om dina bilder. Mina ögon möts liksom av sammetslent ljus, en värme, ett ögonblick där man håller andan….som en mjuk, lång, kärleksfull kyss.ReplyCancel

  • Anna Lauridsen on Facebook - Tack Tanja <3
    ”Photography for me is not looking, it’s feeling. If you can’t feel what you’re looking at, then you’re never going to get others to feel anything when they look at your pictures.” – Don McCullinReplyCancel

  • Becca - Vackert !ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*