Bröllopsfotograf Skåne, Wedding photographer Sweden » I love storytelling, details, creativity and the Golden hour

Bilder från prisutdelningen av Guldhjärtat nu i det senaste numret at Lifestyle Wedding!

Prisutdelningen av Guldhjärtat

Så kom det då äntligen! Det sprillans nya numret från vackra Lifestyle Wedding! Där kan ni läsa om mig när jag vann Årets Bröllopsfoto! Så kul att se min fina bild i tryck och läsa om juryns motivering igen! Ni kan läsa mer om prisutdelningen HÄR om hur det var när det hände. Fortfarande när jag är på “sta’n” blir jag stoppad och gratulerad av folk jag inte känner och det har verkligen varit en ovan känsla! Vinnarbilden med mitt underbara brudpar Sofia & Magnus tog jag under en paus på bröllopsmiddagen som hölls på Norrvikens trädgårdar ♡ För övrigt ett av mina absoluta favoritställen att plåta bröllop! Här är lite bilder från reportaget! Ps. Symboliken i bilden med två ballonger har förstärkts av att brudparet nu väntar tvillingar! Visst är livet fantastiskt! ♡

Guldhjärtat Vinnare Årets bröllopsfoto 2015 Prisutdelningen av Guldhjärtat Guldhjärtat Vinnare Årets bröllopsfoto 2015 Prisutdelningen av Guldhjärtat Guldhjärtat Vinnare Årets bröllopsfoto 2015 Prisutdelningen av Guldhjärtat
Prisutdelningen av Guldhjärtat
Back to top

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*