Bröllopsfotograf Skåne, Wedding photographer Sweden » I love storytelling, details, creativity and the Golden hour

Varför jag fotograferar bröllop ♡

Varför jag fotograferar bröllop

Ibland tycker jag det känns som magi när jag kör hem på natten efter ett bröllop… Då tänker jag att PÅ EN ENDA DAG har jag fått reda på hela er livshistoria och träffat alla de viktiga människorna i era liv! Jag får ny energi i MITT liv av kärleken som flödar på ett bröllop! Jag tycker bröllopsfotografering till stor del handlar om att “se” det viktiga på bröllopsdagen och väva ihop allt till en vacker bröllopssaga. En berättelse i bilder som berättar vem ni och era familjer är, hur ni kände, vart ni var, vilken musik som spelade, vilka årstid det var, vilken mat ni åt osv. på denna fantastiska dag. Och ja, jag älskar feedbacken efteråt när ni ringer och inte kan fatta hur bra det kunde bli! Jag suger i mig då.. Spar det tills någon dag i sommar när jag känner mig osäker på om jag verkligen duger… Jag älskar bilder med känslor och just ett bröllop ger många möjligheter till att plåta just känslor! Nervositeten, lyckan, sorgen, glädjen, “skämskudden” och alla andra underbara känslor! Jag älskar även det allt det vackra som finns på ett bröllop – de vackra trycksakerna, kläderna, smyckena, håret, sminket, lokalerna, miljöerna och människorna och speciellt brudparet som är sitt vackraste jag! Kanske tycker jag det är extra roligt eftersom jag har fyra män här hemma och saknar det “tjejiga”och romantiska  som bröllop ofta är? Jag älskar att träffa nya människor från olika bakgrunder och av olika kulturer och jag tycker att det är en ynnest att få uppleva nya miljöer och komma till människors viktiga platser – en speciell liten strandplätt kanske betyder jättemycket för någon!

Tänk att JAG får dela allt detta med er! Det gör mig lycklig ♡ brollopsfotograf_skane_stadsparken_lund_angelholm_helsingborg_vintage_bryllupsfotograf_annalauridsen_kullafoto

Back to top

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*